10 activiteiten met kinderen voor in de tuin

10 activiteiten met kinderen voor in de tuin

Ik deel mijn 10 tips voor spelactiviteiten in de tuin met je kinderen. We hebben in tijden van corona / covid-19 geleerd dat we ook thuis veel leuke activiteiten kunnen doen. Ik geef je graag nog meer inspiratie en ideeën. Want thuis spelletjes en activiteiten doen geeft rust en echte quality time. 

Lees verder
Straatspelletjes voor kinderen zoals springtouwen en stoepranden

Springtouwen met springtouwliedjes

Een springtouw is zoiets simpels, maar geeft uren speelplezier. Je kunt alleen springtouwen of met een groep kinderen. Leuk buitenspeelplezier voor jongens en meisjes voor in de tuin, op straat, in de speeltuin of op het schoolplein. In deze blog staan verschillende springtouwliedjes en tips om te leren springtouwen. Een keer gehoord, weet je ze gelijk weer!

Lees verder
Review: Ducksday regenpak

Review: Ducksday regenpak

Ruim een jaar geleden kwam ik de Ducksday rainsuit voor het eerste tegen. Een regenpak (en sneeuw) speciaal voor kleine kinderen uit één geheel, een soort onesie of jumpsuit. Op basis van de beschrijving en plaatjes besloot ik ze voor Boef en Aap in te kopen, maar tegelijkertijd leek het me een geweldig pak voor onze jongste zoon die 10 a 11 maanden oud was en klaar om de wereld erin te ontdekken zonder nat en koud te worden. Inmiddels gebruiken we het pak al een jaar (jep nog steeds dezelfde) en deel ik graag mijn ervaring.

Lees verder