Is de liefde van een kind te koop?

Is de liefde van een kind te koop?

….Gek gezegd; Ja! Met tips wat slim is om te kopen.

De liefdestank

Wist je dat we allemaal een liefdestank hebben? Een tank die je kan vullen en die ook enorm leeg kan lopen? Dat je je heel fijn voelt als deze tank vol zit en zwaar belabberd, eenzaam en geïrriteerd als deze leeg dreigt te lopen? En kinderen, maar misschien ook wel volwassenen dan negatieve aandacht gaan vragen. Dat wil je niet. Iedereen wil zijn tank graag vol hebben, het liefst afgetankt. Maar hoe dan?

Lees verder
Review: Ducksday regenpak

Review: Ducksday regenpak

Ruim een jaar geleden kwam ik de Ducksday rainsuit voor het eerste tegen. Een regenpak (en sneeuw) speciaal voor kleine kinderen uit één geheel, een soort onesie of jumpsuit. Op basis van de beschrijving en plaatjes besloot ik ze voor Boef en Aap in te kopen, maar tegelijkertijd leek het me een geweldig pak voor onze jongste zoon die 10 a 11 maanden oud was en klaar om de wereld erin te ontdekken zonder nat en koud te worden. Inmiddels gebruiken we het pak al een jaar (jep nog steeds dezelfde) en deel ik graag mijn ervaring.

Lees verder
Zomers fantasiespel: een kampvuur maken (+gratis printable)

Zomers fantasiespel: een kampvuur maken (+gratis printable)

Buiten is een fantastische plek voor fantasiespel, er kunnen hele magische speelwerelden ontstaan waar kinderen helemaal in opgaan. Fantasierijk spelen is waanzinnig belangrijk voor hun ontwikkeling, dus wil je het stimuleren waar je kunt. In dit blog een idee voor een zomers fantasiespel: we maken een kampvuur! (Je hebt er wel een beetje fantasie voor nodig.)

Lees verder