Is de liefde van een kind te koop?

Is de liefde van een kind te koop?

….Gek gezegd; Ja! Met tips wat slim is om te kopen.

De liefdestank

Wist je dat we allemaal een liefdestank hebben? Een tank die je kan vullen en die ook enorm leeg kan lopen? Dat je je heel fijn voelt als deze tank vol zit en zwaar belabberd, eenzaam en geïrriteerd als deze leeg dreigt te lopen? En kinderen, maar misschien ook wel volwassenen dan negatieve aandacht gaan vragen. Dat wil je niet. Iedereen wil zijn tank graag vol hebben, het liefst afgetankt. Maar hoe dan?

Lees verder
Top 5 open-ended en educatieve cadeaus

Top 5 open-ended en educatieve cadeaus

Heb jij een peuter die niets liever doet dan in plassen springen en schatten zoeken in het bos? De herfst- en wintermaanden kunnen een uitdaging zijn, zeker als je kindje met weer en wind klaar staat om naar buiten te rennen. Speciaal voor deze mini-ontdekkers heeft Jodie Becker, van de In A Flash methode, een fijne greep uit de collectie met perfecte educatieve en open-ended items die het kind uitnodigen tot beweging en creatief denken.

Lees verder
Pompoenen uithollen met kinderen

Pompoenen uithollen met kinderen

Graag neem ik je mee in de wereld van het uithollen van pompoenen speciaal voor kinderen. Zelf zag ik er een ietsjepietsje tegenop, het leek zoveel werk. Nu ik het samen met mijn zoon een keer gedaan heb kan ik het niet laten om de werkwijze met je te delen en ik geef er gelijk wat tips bij. Het is eigenlijk easy peasy. Na het lezen van deze blog kan jouw kind het zelfs zelf! Hoppa, hallo eigenwaarde, hallo zelfvertrouwen! Jouw kind is straks apentrots.

Lees verder