Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. We verzenden momenteel binnen 1 á 2 werkdagen, tenzij anders vermeld bij het product. Na verzending worden de pakketten verzonden met DHL of PostNL doorgaans de volgende werkdag geleverd, de maanden november en december dien je rekening te houden met een langere levertijd in verband met drukte bij de vervoerders. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij maken gebruik van de bezorgdienst DHL voor pakketten en Postnl voor brievenbuspakketten, je ontvangt van ons een track & trace code zodra de bestelling verzonden is.

Heb je haast met je bestelling? Neem even contact met ons op, soms zijn de pakketten nog niet verstuurd en kan jouw bestelling er toch nog net bij.

Liever later laten bezorgen? 

Wil je de bestelling graag later ontvangen? Bijvoorbeeld omdat school dicht is in de vakanties? Laat het weten bij het bestellen in het opmerkingenveld en wij verzenden op het gewenste moment.

Verzendkosten

De vermelde prijzen van de producten op de website zijn exclusief verzendkosten.  

Bezorging in Nederland

Brievenbuspakket 

  • €4,50 
Standaard pakket
  • €5,95 
  • €5,50 voor afhalen bij een DHL pickup point

 

Bezorging in België 

  • €7,95 

Bezorging in Duitsland

  • €7,95 
If you like to order from another country that's also possible. Please note that delivery can take some extra time. Delivery time depents on the country. We can't tell you how long it will take exactly. The costs for the different countries are as follows:
Belgium: €7,95 
Germany: €7,95
Luxemburg: €11,50
Great Britain: €10,75
Denmark: €13,75
France: €10,95
Austria: €13,75
Spain: €15,50
Italy: €14,75
Please contact us for other countries: info@boefenaap.nl