Retourneren

Meld een retour aan binnen 14 dagen na ontvangst van bestelling

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren*. 

Retourneren binnen 14 dagen na je melding

Je hebt na de retourmelding nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. 

Retouradres:

Boef en Aap

Bolmeer 6

9354 VL Zevenhuizen (GN)

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Boef en Aap geretourneerd worden. 

Risico retourzending

Het risico van een retourzending is altijd voor de koper. Boef en Aap is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekraken tijdens het transport. Vraag daarom altijd om een track- & tracecode en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Terugbetaling

Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding het door jou betaalde bedrag terugbetalen via de door jou gebruikte betaalwijze. Voorwaarde is wel dat wij het product op dat moment al ontvangen hebben. Indien je de volledige bestelling retourneert, vergoeden we ook de verzendkosten die je betaalde bij jouw bestelling. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

*Tevens kunnen speciaal bestelde artikelen niet geretourneerd worden.