Crayon Rocks - de perfecte waskrijtjes voor peuters en kleuters

Crayon Rocks - de perfecte waskrijtjes voor peuters en kleuters

Crayon Rocks - de perfecte waskrijtjes voor peuters en kleuters

Ken je Crayon Rocks al?

Crayon Rocks zijn steenvormige waskrijtjes op basis van Soja. De waskrijtjes zijn zo gemaakt dat een kind eigenlijk niet anders kan als vasthouden met de pengreep, hierdoor zijn ze ideaal om spelenderwijs te gebruiken als voorbereiding op schrijfonderwijs. Dat is dan ook de reden waarom in menig kleuterklas en groep 3/4 Crayon Rocks te vinden zijn.

Uitstekende kleurafgifte

Dikke wasco waskrijtjes of crayon rocks om de pengreep te stimuleren voor peuters en kleuters en onderbouwDe dikke krijtjes zijn heerlijk in gebruik omdat ze een fijne kleurafgifte hebben. Alsof je verft met krijt, de kleurtjes zijn gemakkelijk over en door elkaar te gebruiken. Er is weinig kracht voor nodig om resultaat op papier te hebben. Handig is de vorm van het krijtje, het heeft een vlakke en een ronde kant. Met de vlakke kant kunnen gemakkelijk grote vlakken gekleurd worden. Een kind heeft hierdoor snel resultaat wat extra motivatie geeft om zelf tekeningen te maken. Heeft jouw kind niet zoveel geduld om een tekening te maken? Dan zijn dit de perfecte krijtjes.

Ontwikkeling fijne motoriek

3 punts pengreep stimuleren met crayon rocks door tekenen en kleuren voor peuters en kleutersZoals eerder gezegd zijn deze krijtjes ideaal om de pengreep te bevorderen.  Als voorbereiding op het schrijven, maar het is ook een geweldig hulpmiddel voor kinderen en volwassenen die moeite hebben met de pengreep. De krijtjes in steenvorm versterken de spieren die nodig zijn bij het schrijven.  Ze ondersteunen kinderen met een motorische beperking bij het tekenen en schrijven. Een verkeerd aangeleerde pengreep kan met behulp van de Crayon Rocks gecorrigeerd worden.

Gifvrij en glutenvrij

Extra voordeel van de Crayon Rocks is dat ze vrij zijn van nare toevoegingen. De krijtjes zijn eco vriendelijk gemaakt op basis van het natuurlijke ingrediënt Soja. Ze zijn paraffine vrij, er is soja gebruikt die GMO vrij en gekleurd met natuurlijke pigmenten. Kinderen met glutenallergie kunnen deze krijtjes zonder problemen gebruiken.

Cadeautje voor een jong kind

leuk cadeautje voor jong kind 1 jaar dreumes peuter kleuter crayon rocks 8 stuksAl de eerder geschreven voordelen maken de Crayon Rocks een ideaal cadeautje voor een peuter en kleuter. Veel ouders zijn niet bekend met deze waskrijtjes en kennen alleen de bekende wasco waskrijtjes. Heb je eenmaal kennis gemaakt met de Crayon Rocks wil je nooit meer anders. Zelf gebruik ik de Crayon Rocks bij mijn jongste zoontje al vanaf zijn 1e jaar. Ik was echt verbaasd over het gemak waarmee hij het krijtje al op de juiste manier vast hield. Het is heerlijk om de verwondering op zijn gezicht te zien als hij resultaat heeft met het krassen op papier, wat later ontwikkelt in het maken van cirkels. Uiteraard is het wel belangrijk om ten allen tijden bij het jonge kind te blijven en toezicht te houden, officieel zijn de krijtjes geschikt vanaf 3 jaar i.v.m. inslikgevaar.

Grote verpakkingen voor school, bso en kinderdagverblijf

Speciaal voor groepen kinderen zijn er ook grote verpakkingen Crayon Rocks te verkrijgen. Een doos met 64 stuks is geschikt om een heel schooljaar in een klas van ongeveer 25 kinderen te gebruiken.

Klik hier om alle verpakkingen van Crayon Rocks te ontdekken.


Miranda Duijndam eigenaar Boef en AapAuteur Miranda Duijndam creatief inspirator achter Boef en Aap met als missie om ieder kind te laten avonturieren. Miranda is moeder van drie stoere jongens en eigenaar van de creatieve en avontuurlijke webshop Boef en Aap. Daarnaast begeleid Miranda ouders van temperamentvolle kinderen naar verbinding met zichzelf en het gezin zodat er weer rust ervaren kan worden.  

Mis geen enkel avontuur! Meer tips in je mailbox ontvangen? de aankomende tijd gaan we meer inspiratie geven. Schrijf je in  als avonturier van Boef en Aap en mis niets!

Vind je het ook leuk om anderen te inspireren? Hou jij ook zo van creatief en avontuurlijk spelen? Zou je graag ouders van "eigenwijze en avontuurlijke" kinderen willen inspireren om meer naar buiten te gaan, een creatieve omgeving aan te bieden en spel als belangrijk element in de dag willen brengen? Klik hier