Gratis! Vaderdag cadeaulabels

Gratis! Vaderdag cadeaulabels

Gratis! Vaderdag cadeaulabels

Heb je een leuk cadeau voor Vaderdag gevonden, maar wil je het graag nog even leuk inpakken? Ik heb voor Vaderdag CADEAULABELS gemaakt om aan het cadeautje te bevestigen, welke je zelf kan printen. Niets leuker als een vader die met een kind op avontuur gaat toch? Die het beste van het kind naar boven wil halen. Het is wel zo leuk om een extra compliment met Vaderdag te geven.

🎁 KLIK HIER en download gelijk het gratis PDF met CADEAULABELS.

 

Speciaal voor Vaderdag hebben we een paar leuke items ingekocht. Alle Vaderdag kadootjes vind je hier in de shop. Hieronder geven we je graag wat inspiratie.

VADERDAGCADEAUTJES voor de avontuurlijke vader

Opinel Garden Takkensnoeizaag No12

Een geweldige zaag met een ultraefficiënt mes voor het zagen van takken met een diameter tot 10 cm. Het zaagmes van Opinel is handig voor in de tuin maar ook voor buitenactiviteiten blijkt deze zaag erg handig en efficiënt te zijn. Of je deze vouwzaag nou meeneemt naar de camping, met een wandeling, gebruikt voor je perfecte kampvuur of “gewoon” voor je tuinonderhoudsklussen zoals snoeien. Deze vouwzaag is geschikt voor elke klus!

Opinel DIY no9

Opinel no 9 DIY geelDeze super handige en slimme gereedschapstool is onmisbaar in de gereedschapskoffer, in de auto, op de camping en op kantoor. Nog nooit had je zo gemakkelijk een complete gereedschapstool inclusief zakmes bij je. Een geweldig cadeautje voor papa, je man of voor opa. Iets met gereedschap is altijd een goed idee, maar deze multitool is wel heel erg orgineel. Opinel is een oeroud bekend en degelijk zakmessen merk uit Frankrijk. Dit mes kan wel tegen een stootje.

Opinel Keukenset voor kinderen                                                                               

Opinel keukenset voor kinderen om veilig zelf te leren snijden en kokenVind je het leuk om een cadeautje te geven voor je kind en vader samen? Dan is de keukenset van Opinel voor kinderen echt een aanrader. Op een veilige manier kan een kind samen in de keuken koken. Een kind die gestimuleerd wordt in zelfstandigheid zal zich heel groots voelen wat het zelfvertrouwen een boost geeft. Daarnaast is het natuurlijk heel gezellig om samen met je kind te koken. Met Opinel koop je ook echt kwaliteit waardoor het jaren en jaren meegaat!

 

Wij hopen dat je zo volop inspiratie hebt voor een VADERDAGCADEAUTJE. Als je het cadeautje bij Boef en Aap in de webshop koopt en bij het afrekenen vermeld dat het voor Vaderdag is pakken we het leuk in!

 

Alvast een avontuurlijke Vaderdag toegewenst!