Even voorstellen...

Even voorstellen...

Even voorstellen...

De laatste tijd zijn er best veel nieuwe volgers bij gekomen zowel op Instagram, Facebook als via de nieuwsbrief. We gaan richting de 1000! volgers op Instagram. Yeah! Het leek mij een mooi moment om wat meer over mezelf te vertellen.

Wat taaie weetjes 

Ik ben Miranda Duijndam, 37 jaar en moeder van 3 avontuurlijke jongens van 1, 8 en (bijna) 11 jaar oud. 23 jaar ben ik al samen met mijn jeugdliefde Teun, waarvan 8 jaar getrouwd…en zoals in elke relatie gaat dat met hoogte en dieptepunten 😉. We wonen in Noordwijk een paar honderd meter van het strand, waar ik geboren en getogen ben. I know…ik ben een gelukkeling!

Ondergaande zon Noordwijk aan Zee

Wat “inside” weetjes

Van mijn familie kreeg ik vaak te horen dat ze me eigenwijs en vasthoudend vinden. Dat ik zodra ik iets in mijn hoofd heb, het al besloten of uitgevoerd is. Mijn man bewondert mijn doorzettingsvermogen en mijn vriendinnen vinden me ook vasthoudend. Zo zeggen ze; “als Miran je in haar hart gesloten heeft laat ze je nooit meer los”. Mijn kinderen vinden dat ik lief ben, maar nogal gek dans. Al met al ben ik met mijn meeste eigenschappen heel blij. Tja, ik volg mijn gevoel en ben daar een jaar of 10 vanaf geweken wat geen succes was. Ik voldeed aan andermans eisen maar was mezelf compleet verloren. Inmiddels weet ik wie ik ben en zal ik nooit iemand zijn die het geijkte pad bewandeld. Het brengt me in situaties waar de meeste mensen zich niet snel bevinden. Maar man, i like it. Het zijn situaties waar je nooit op voorbereid bent en dat maakt het nooit saai. Ik hou van avontuur! Dat is denk ik ook de reden waarom ik het zo fijn vind om ondernemer te zijn.

Het ontstaan van Boef en Aap

Boef en Aap is ontstaan na een roerige tijd. Zoals ik zojuist al vertelde was het voldoen van andermans levens geen succes. Ik kreeg een burnout en vlak daarna verloor ik mijn beide ouders binnen 5 maanden. Na deze bizarre tijd besefte ik me meer dan ooit dat het moment daar was om te doen waar mijn hart van in vuur en vlam raakt en zo kwam er nog een derde kindje in ons hectische gezin en besloot ik nu écht voor mezelf te beginnen. Boef en Aap is oktober 2019 als website met webshop gelanceerd. Ik voel in mijn allerbinnenste dat het in het digitale tijdperk van nu, nog belangrijker voor kinderen is om een creatieve en avontuurlijke omgeving aangereikt te krijgen. Dat het belangrijk is voor hun verdere leven om tot spelen gestimuleerd te worden en de natuur te mogen ontdekken. Het is mijn missie om ieder kind zijn talent te laten ontdekken door creatief en avontuurlijk spel. Op dit moment bied ik met de webshop van Boef en Aap een geweldig assortiment creatief en avontuurlijk speelgoed aan wat je niet snel in de doorsnee speelgoedwinkel tegenkomt. Zoals takels om in de tuin te takelen en hijsen, zakmessen om vol op avontuur te gaan in de bossen of serieus timmergereedschap speciaal voor kinderhanden gemaakt.  Ik wil een persoonlijke webshop zijn, daar waar je net zo goed of nog veel beter geholpen wordt als in een stenen winkel. Daarnaast schrijf ik blogs om je te inspireren om kinderen een rijke speelomgeving aan te bieden. Nu onze jongste zoon Nout nog klein is werkt dit heel goed. Toch heb ik grootse dromen en sluit ik niet uit dat er in de nabije toekomt nog meer geweldige dingen gaan ontstaan….zoals mijn omgeving al zegt; ik ben vasthoudend en mijn hoofd zit vol plannen…dus blijf me volgen 😉.

Wil je meer lezen over mij of over het gedachtengoed van Boef en Aap? Lees de About pagina of het blog Uitdaging! een creatieve omgeving voor je kind creëren.

💛 Miranda

Word jij avonturier van Boef en Aap?

In mijn nieuwsbrieven geef ik je een inkijkje in mijn leven, geef ik tips, ben je als eerste op de hoogte van nieuwigheden, blogs, aanbiedingen en winacties. Kortom, je weet altijd een beetje meer. No spam! Vele andere avonturiers laten me steeds weten dat ze zo geinspireerd raken! Leuk? Schrijf je hier in,