Top 5 schoencadeautjes voor avontuurlijke jongens en meisjes

Top 5 schoencadeautjes voor avontuurlijke jongens en meisjes

Top 5 schoencadeautjes voor avontuurlijke jongens en meisjes

Speciaal voor Sinterklaas heb ik het allerleukste, stoere en meest verkochte speelgoed uitgezocht wat leuk is om als schoencadeautje te geven. Geen prullaria, maar cadeautjes waar een kind echt wat aan heeft. De cadeautjes zijn allemaal onder de €15,-. Boef en Aap verkoopt speelgoed om creatief en avontuurlijk spel te stimuleren. Speelgoed wat niet snel verveelt, verbazing en verwondering teweeg brengt en wat leuk blijft om mee te spelen.

  1. Veilig zakmes takken slijpen €5,50 ⭐⭐⭐⭐⭐
Schoencadeautje voor stoere jongens en meisjes een veilig zakmes voor jonge kinderen om takken te slijpen en speren te maken van kids at work

Dit veilige zakmes of dunschiller is een ware hit in de webshop van Boef en Aap voor stoere kinderen van 4 tot ongeveer 7 jaar. Neem het mes lekker mee bij een bezoekje in het bos. Kinderen kunnen met dit zakmes kennismaken met het bewerken van takken door de bast van takken af te schaven of door in een tak namen en figuren te kerven. Zo leert een kind al voorzichtig aan met gevaarlijke voorwerpen om te gaan. Voor iets oudere kinderen is er ook het Opinel Zakmes no 7 met afgeronde punt, wat een stap verder gaat in het leren werken met een zakmes maar wel veilig is door de afgeronde punt. PS: Nooit vragen of kinderen mee willen om een boswandeling te maken, vraag ze mee op avontuur! Zeker weten dat ze zo achter dat beeldscherm vandaan komen 😉 - Kan verstuurd worden als brievenbuspakketje.

 

  1. Kids at Work kleine takel €15,95 ⭐⭐⭐⭐
Kleine takel van kids at work om speelgoed te takelen en te hijsen voor binnen in je slaapkamer of buiten

Takel je speelgoed je hut in! Niets leuker dan ontdekken dat je met een takel spullen kan verplaatsen, hijsen en weer naar beneden kan laten gaan. Dit is de mini versie van de Kids at Work takel met een mini pallet. Met de takel ontdek je hoe takelen en krachten werken. Super leuk voor buiten, maar ook zeker leuk voor binnen in je slaapkamer. Heb je een hoogslaper? Dan is dit natuurlijk helemaal te gek, je takelt speelgoed zo je bed in. -Kan verstuurd worden als brievenbuspakketje.

 

  1. Grote knijpers om hutten te bouwen €4,95 ⭐⭐⭐⭐⭐
knijpers om hutten te bouwen met dekens en lakens

Iedereen kent dat wel. Vol enthousiasme begint een kind te bouwen aan een hut. Meubels moeten aan de kant, tafels en stoelen worden een hut, met een laken erover is het helemaal het veilige plekje van het kind geworden…alleen…dat laken glijdt continu van de tafel en stoelen af. Frustratie alom. Maar dat is met deze grote knijpers verleden tijd. Je knijpt een laken of deken gemakkelijk vast aan. Je kan er ook touw bij gebruiken om grote hutten te bouwen. Hutten geven een kind een veilig en geborgen gevoel en geven uren speelplezier. - Kan verstuurd worden als brievenbuspakketje.

 

  1. Dutch dough natuurlijke geurende klei ⭐⭐⭐⭐⭐
Dutch dough natuurlijke speelklei voor kinderen met geur

Wel eens van sensorisch spelen gehoord? Dat is spelen waarbij verschillende zintuigen geprikkeld worden. En dat is niet alleen een belevenis met volop speelplezier, maar onderzoek heeft ook uitgewezen dat er nieuwe hersenverbindingen bij aangelegd worden. De Dutch dough speelklei voor kinderen is gemaakt van natuurlijke materialen, gemakkelijk kneedbaar en daarnaast heeft elke potje klei een andere geur. Aan sommige potjes zijn zelfs glitters of steentjes toegevoegd, magisch! maar ook voor nog meer zintuig stimulering. 

 

 

     5. Kunstwerk – amuletten maken van speksteen €10,95 

beginners set voor speksteen amuletten of hangers voor kettingen maken leuk voor kinderen om te knutselen en kennis te maken met beeldhouwen orgineel cadeautje voor jongens en meisjes voor sinterklaas als schoencadeautje verjaardagscadeautje of kinderpartijtje

Dit is een starterssetje om te beginnen met het bewerken van speksteen. Speksteen is een zachte steensoort wat zich gemakkelijk laat bewerken en daarom een fijne kennismaking is met beeldhouwen. Ieder kind vindt het reuze stoer om speksteen te bewerken, maar grote stukken speksteen zijn best een karwei. Deze kleine stukken speksteen zijn daarom ideaal om mee te starten, het is overzichtelijk en doordat er een voorgeboord gaatje in de steen zit is het gelijk een leuke hanger om te dragen. Reken maar dat je kind apentrots is na het maken van zijn eigen amulet en hem dolgraag draagt! Of misschien, heel misschien wil je kind het wel aan jou of een ander geven als cadeau…heb jij een prachtig cadeau waar je de rest van je leven plezier van zal hebben.

Collectie schoencadeautjes

Op zoek naar meer leuke cadeautjes om te geven in de schoen? Voor deze speciale tijd van het jaar hebben we een schoencadeau collectie samengesteld met allemaal leuke cadeautjes onder de €15,- Let op, ook dit jaar raden we aan tijdig te bestellen. Soms zijn voorraden moeilijk leverbaar en dan is het op = op. Is iets niet leverbaar in de webshop en zou je het toch graag willen hebben? neem gerust even contact met ons op via info@boefenaap.nl om na te gaan of het nog tijdig leverbaar is.

 

Auteur Miranda Duijndam creatief inspirator achter Boef en Aap met als missie om ieder kind zijn talent te laten ontwikkelen. Miranda deed een opleiding Creatieve therapie was social pedagogisch medewerker en leidinggevende in de kinderopvang. Ze is moeder van drie stoere jongens en eigenaar van de creatieve en avontuurlijke webshop Boef en Aap.   

Mis geen enkel avontuur! Meer tips in je mailbox ontvangen? de aankomende tijd gaan we meer inspiratie geven. Schrijf je in  als avonturier van Boef en Aap en mis niets!

Vind je het ook leuk om anderen te inspireren? Hou jij ook zo van creatief en avontuurlijk spelen? Zou je graag ouders van "eigenwijze en avontuurlijke" kinderen willen inspireren om meer naar buiten te gaan, een creatieve omgeving aan te bieden en spel als belangrijk element in de dag willen brengen? Klik hier