Voor content makers, vloggers en bloggers

Voor content makers, vloggers en bloggers

Voor content makers, vloggers en bloggers

Hoi content maker, vlogger, blogger, illustrator, happy kids specialist, creatieve moeder of....

Zullen we samenwerken? Hou jij ook zo van creatief en avontuurlijk spelen? Zou je graag ouders van en werkenden met "eigenwijze en avontuurlijke" kinderen willen inspireren om meer naar buiten te gaan, een creatieve (binnen) omgeving aan te bieden en spel als belangrijk element in de dag willen brengen? Dat kan van alles zijn zoals ideeën om buiten te spelen, sensorisch spel, creatieve knutselideeën, koken met kinderen, op pad in de natuur, de ontwikkeling van het kind, avontuurlijke verhalen...dat wat bijdraagt aan een blij kind en uiteindelijk het ontdekken van talent.

Wat wil Boef en Aap? 

Boef en Aap wil dé online community worden waar je als ouder en werkende met kinderen naar toe gaat om inspiratie op te doen voor creatief en avontuurlijk spelen en een omgeving te creëren waarin het kind zichzelf mag zijn, zich gelukkig voelt, trots op zichzelf is en straalt. Een kind die zich verwondert over de wereld om zich heen.

Boef en Aap vindt het belangrijk dat kinderen hun talent op jonge leeftijd laagdrempelig kunnen ontdekken en dat kinderen gestimuleerd worden om zich hier verder in te ontwikkelen. ⁠Doe je mee?

Meedoen kan op verschillende manieren (uiteraard altijd met full credits):

  • éénmalig
  • gastblogger
  • lange termijn content creator

Voor jou

  • een online platform om jezelf en/of onderneming te laten zien
  • credits & links vermeld onder de blogpost(s)
  • meeliften op onze promoties (waar we ook de blogposts in meenemen)
  • meegroeien en pionieren met Boef en Aap

Is jouw Nederlands perfect en heb je affiniteit met Boef en Aap en waar we voor staan? Vind je het leuk om met ons mee te groeien? Super tof! Vul onderstaand formulier dan gauw in en ik neem graag contact met je op. Mailen mag ook naar: miranda@boefenaap.nl

Als je speelt is alles mogelijk!

Dankjewel voor je interesse en alvast voor je aanmelding!