De moeilijkheden van een ouder zijn

In een wereld vol uitdagingen en voortdurende veranderingen, waarin jij als ouder met alle liefde die je in je hebt, je rot rent voor je kinderen en alle mensen om je heen die je lief hebt, kan het soms lastig zijn om in verbinding te blijven met jezelf. Jij kent als ouder van een avontuurlijk kind de twijfels over jouw aanpak en opvoeding. Soms voel je je overweldigd, onzeker en af en toe lijkt het avontuur van het ouderschap te veel te worden, maar je rent moedig door. Te midden van verplichtingen, deadlines en verwachtingen vergeet je helemaal jezelf.

Het balanceren tussen de zorg voor je avontuurlijke kind(eren) en al je andere verplichtingen is een ware uitdaging. En deze uitdaging kan nog complexer worden als je kind speciale behoeften of extra uitdagingen heeft. Het vinden van harmonie tussen jouw behoeften en die van je kind lijkt soms op een koorddans.

De sleutel tot verbinding met jezelf en je gezin

Maar stel je voor dat er een sleutel bestaat waarmee jij de diepe, betekenisvolle verbinding met jezelf kunt herstellen. In deze ontdekkingstocht gaan we op zoek naar authenticiteit in ouderschap. Tijdens deze reis van zelfontdekking nemen we de tijd om naar binnen te kijken, om inzicht te krijgen in ons gedrag. Samen duiken we in de bronnen van dit gedrag, enkel door begrip hiervan kunnen we patronen doorbreken en positieve verandering teweegbrengen.

We onderzoeken hoe ons gedrag onze relaties beïnvloedt, vooral die met onze kinderen en ons gezin. Je gaat de waarde van liefde en verbinding met jezelf beseffen en begrijpen hoe deze elementen de basis leggen voor gezonde relaties met anderen.

Maar er is meer. We gaan dieper in op de impact van ons authentieke zelf op onze kinderen. We ontdekken hoe dit hun groei en welzijn beïnvloedt. Waarna je je realiseert dat leven vanuit onze ware kern niet alleen ons verrijkt, maar ook degenen die ons het meest dierbaar zijn.

Deze reis begint met het omarmen van de uitdagingen in ons gezin, het vinden van balans tussen opvoeding en andere verplichtingen en het verkennen van uitdagende vragen . Dit is een uitnodiging om moedig te zijn, om je eigen imperfecties te omarmen. Het is een belofte aan jezelf en aan je kind(eren) om de authentieke versie van jezelf te zijn.

Welkom bij de ontdekkingsreis naar avontuurlijk ouderschap. Een reis die jouw leven en dat van je gezin voorgoed zal veranderen.

Zo werkt de training

De online training “Ik vertrouw op mij in 7 dagen” is een online programma, bestaande uit 20 video’s, transcripten,  een werkboek, een communityweek op Instagram met een online livesessie. 

💛 Zodra jij op ‘Ja! ik doe mee’ klikt, krijg je begin oktober 2023 toegang tot de training: je kunt dan beginnen met de video’s kijken en opdrachten maken in de online leeromgeving, hier vind je ook het werkboek en de transcripten. Uiteraard krijg je een email zodra de training klaar staat. De totale kijktijd is ongeveer 1 ½uur, maar je gaat op je eigen tempo alle filmpjes af. 

💛 9 oktober t/m 13 oktober 2023 is de Instagram community week. Via een email zullen we je Instagram account vragen zodat we je volgverzoek bij het besloten Instagram account @ik.vertrouw.op.mij.in.7.dagen van de training kunnen accepteren, alwaar een week lang met elkaar geleerd en gedeeld wordt. Je krijgt
automatisch meer informatie over de communityweek toegestuurd.

JA! IK DOE MEE

Wat kan jij na deze training

🌟 Je hebt een krachtige tool geleerd om effectief om te gaan met belemmerende gedachten en overtuigingen.

🌟 Je vertrouwt volledig op jezelf en voelt je zelfverzekerd, zelfs wanneer alle ogen op jou gericht zijn.

🌟 Je ziet nu helder hoe je gedrag zowel invloed heeft op jezelf als op anderen.

🌟 Je hebt gewerkt aan het creëren van liefde en verbinding met jezelf, en je weet nu welke keuzes je wilt maken vanuit die innerlijke bron.

🌟 Je hebt dapper stappen gezet naar je authentieke zelf en je ervaart een diepere verbinding met je kind en gezin.

🌟💥 Bonus: Je zult al snel merken dat er positieve veranderingen optreden in het gedrag van je kind, als gevolg van de inzichten en vaardigheden die je hebt opgedaan in deze training.

JA! IK DOE MEE

Over Miranda Braun

In 2016 onderging Miranda Braun (eigenaresse van Boef en Aap) een burn-out, wat uiteindelijk een waardevol keerpunt betekende, zowel voor haarzelf als voor haar gezin, omdat het innerlijke kalmte bracht. Nu is het moment aangebroken om jou te helpen voorkomen van een vergelijkbare situatie. Tevens streeft ze ernaar om jou te ondersteunen bij het minimaliseren van stress in jouw leven.

Het kan zijn dat je regelmatig gevoelens van overbelasting ervaart, moeite hebt om innerlijke rust te bereiken, en voortdurend bezig bent met werk, onderneming en de zorg voor je kind. Dit laat nauwelijks tijd over voor persoonlijke ontspanning. Je begint misschien te twijfelen aan jouw geschiktheid als ouder... Hoewel je inmiddels vertrouwd bent met allerlei opvoedadviezen, lijken je inspanningen tot nu toe teleurstellend. Wie kan jou daadwerkelijk bijstaan?

Miranda begrijpt jouw situatie als geen ander. Ze is niet alleen een coach, maar ook een deskundige door haar eigen ervaringen met drie kinderen, die ieder een eigen temperament hebben, sommigen met bepaalde labels en ander zonder. Ze heeft diverse benaderingen uitgeprobeerd en geëvalueerd om harmonie in haar gezin te bevorderen. Uiteindelijk heeft ze zich bekwaamd in technieken die daadwerkelijk effectief bleken te zijn, verder reikend dan wat ze oorspronkelijk leerde tijdens haar studie in pedagogiek en creatieve therapie.

Als ouder die geconfronteerd wordt met speciale uitdagingen bij het opvoeden, ben je mogelijk op zoek naar gepaste begeleiding. Haar persoonlijke ervaring en specifieke deskundigheid maken haar de perfecte gids op jouw weg naar een harmonieus thuis zonder stress. Je kunt er zeker van zijn dat Miranda over de kennis en vaardigheden beschikt om je in deze unieke omstandigheden te begeleiden.

Miranda kwam op mijn pad en ze vertelde mij de methodiek die zij hanteert. Ik had het gevoel dat dat precies was wat ik nodig had. En wauw wat had ik dit nodig! Alle puzzelstukjes vallen steeds meer op z'n plaats. Ik had meteen na de sessie al een heel goed gevoel de dagen erna herkende ik in zoveel zaken zo bewust mijn patronen. Maar met een visie die mij zoveel kracht heeft gegeven. Echt geweldig. Ik heb nu in korte tijd grenzen aan gegeven, verwachtingen uitgesproken die ik eerder nooit zo had aangegeven of met veel emotie en randzaken en leegezogen voelen. En serieus het voelt zo goed. Zo in m'n kracht. Want de mensen om mij heen, merk ik, gaan onbewust met mij mee.

Renate

Bij Miranda voel ik me vertrouwd en durf ik mijn echte ik te laten zien, dat gebeurd niet snel.

P. uit Noordwijk

Wat is dit voor een training

Deze training is een toevluchtsoord voor ouders zoals jij, die dagelijks extra uitdagingen ervaren met hun kinderen en verlangen naar rust, ontspanning, gezelligheid en vrijheid. Het is een pad naar zelfbewustzijn en groei, ontworpen om de band met je kinderen te versterken en je te helpen beter om te gaan met de druk van buitenaf.

Door inzicht te krijgen in je eigen gedrag, de oorsprong ervan en de effecten, ontwikkel je methoden om een diepere connectie en begrip voor jezelf te creëren. Je ontdekt dat het leven volgens je ware zelf niet alleen je eigen gemoedsrust en vrijheid vergroot, maar ook een positieve invloed heeft op je kinderen, ongeacht de meningen van anderen.

Deze reis biedt je de gereedschappen om op een gezonde en evenwichtige manier met stress om te gaan, terwijl je geniet van gezelligheid en vrijheid in je leven. De vaardigheden die je hier opdoet, dragen niet alleen bij aan je eigen welzijn, maar vormen ook een basis voor de toekomstige ontwikkeling van je kinderen, zodat ze kunnen opbloeien, zelfs te midden van uitdagingen.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING GESCHIKT?

Ben jij een ouder met een avontuurlijk of temperamentvol kind die verlangt naar rust, ontspanning, en vrijheid? Voel je je soms overweldigd door de meningen van anderen en wil je leren om je authentieke zelf te zijn, ongeacht wat anderen denken? Deze training is voor jou.

Als je ernaar streeft een veerkrachtig rolmodel te zijn voor je kind(eren), ondanks de unieke uitdagingen, en je wilt de gezelligheid en verbinding in je leven vergroten, dan is dit de training voor jou.

Meld je aan en begin aan je reis van persoonlijke groei naar een leven dat gekenmerkt wordt door begrip, acceptatie en authenticiteit. Het is tijd om de vrijheid en het geluk te ervaren dat komt van het leven leiden zoals jij dat wilt, in harmonie met jezelf en met je kind(eren).

Bonussen (t.w.v. €240,-)

Als BONUS bij deze training krijg je ook nog eens een aantal programma's van anderen erbij. Je hoeft die helemaal niet te volgen, maar ik wil je in ieder geval dolgraag de optie geven voor als je WEL geïntresseerd bent. Kijk en luister naar wat je interessant vindt, de rest laat je liggen. Het is wel gelijk een mooie aanvulling om nog meer uit jezelf en je gezin te halen.

NIET GOED, GELD TERUG

Ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt. Stuur hiervoor een e-mail naar ons binnen 14 dagen nadat de training online voor jou beschikbaar is gekomen. Zo maakt het de aankom van de cursus helemaal risk-free. Ik ben ervan overtuigd dat je de cursus geweldig gaat vinden! 💛

Ik vertrouw op mij in 7 dagen

Dit krijg jij:

💛 Ongeveer 20 filmpjes met informatie en opdrachten (t.w.v. €100)

💛 Coaching in een Q&A (t.w.v. €80)

💛 Werkboek (t.w.v. €30)

💛 Community week in oktober 2023 (t.w.v. €100)

💛 Bonussen (t.w.v. €240)

Totale waarde meer dan €540,-

LAAGSTE PRIJS OOIT! EARLY BIRD PRIJS

€37

Extra informatie

De training Ik vertrouw op mij in 7 dagen wordt gegeven door Miranda Braun, eigenaresse van Boef en Aap. Dit is een programma los van Boef en Aap en heeft andere algemene voorwaarden . Als je het product toevoegt zie je "het product" niet in het winkelwagentje van de website van Boef en Aap maar kom je in een extern afrekenscherm.