Enquete om Boef en Aap verder te helpen

Enquete om Boef en Aap verder te helpen

Enquete om Boef en Aap verder te helpen

Terugblikken en vooruit kijken

Nu het nieuwe jaar begonnen is, is het een mooi moment om terug te blikken én vooruit te kijken. Boef en Aap is oktober 2019 online gegaan en wil niets liever dan dat kinderen hun talent op jonge leeftijd laagdrempelig kunnen ontdekken en dat kinderen gestimuleerd worden om zich hier verder in te ontwikkelen. ⁠Dit kan uiteraard op velen manieren. We zijn gestart met een webshop met materialen om creatief en avontuurlijk te spelen. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om onze missie voor elkaar te krijgen. Ik ben heel benieuwd hoe je Boef en Aap tot nu toe hebt ervaren en wellicht heb jij ook nog super goede ideeèn en suggesties. Daarom heb ik een enquête gemaakt met wat vragen. Het zou super zijn als je deze in zou willen vullen. 

Inspirerende boxen met spelmaterialen

Boef en Aap is aan het onderzoeken of het waardevol is om inspirerende kwartaalboxen met spelmateriaal te ontwikkelen. Een kwartaalbox is een complete box in een specifiek thema met leeftijdsgerichte spelmaterialen én ongeveer 10 spelideeèn. Zo maakt Boef en Aap het voor jou heel eenvoudig om kinderen creatief en avontuurlijk te laten spelen. Uiteraard met speelgoed voor uren speelplezier waar écht mee gespeeld wordt. Na het afnemen van een kwartaalbox weet jij hoe je dit spelmateriaal aanbiedt aan je kind zodat je kind er écht mee speelt en ondertussen spelenderwijs zijn of haar talent ontwikkelt. In onderstaand formulier stellen we je er wat vragen over. Het helpt enorm als je er over mee wilt denken.

Bedankt alvast voor het invullen van het formulier!

Alvast bedankt voor je tijd die je neemt om het formulier in te vullen. Als dank loten we onder de deelnemers een leuke prijs. De winnaar kan kiezen uit Crayon Rocks soja waskrijtjes, bubblelab megabellenblaas of een my first Opinel zakmes speciaal voor kinderen met ronde punt.
NOTE: in sommige browsers zie je het formulier niet in zijn geheel. Meestal helpt het om je mobiele scherm te draaien. Lukt het niet? Klik dan hier.