Vaderdag Giveway

Vaderdag Giveway

Vaderdag Giveway

*GESLOTEN* Win een 3 delige keukenset Le Petit Chef van Opinel t.w.v. €41,95

@huisjebijzee heeft via Instagram deze set gewonnen!

Vindt jouw kind het leuk om samen te koken? en is het échte kookgerei het meest interessant? Speciaal voor Vaderdag organiseren we deze leuke giveaway.

Het degelijke en bekende Franse messenmerk Opinel heeft iets bedacht waar ieder kind blij van wordt en papa en mama een stuk minder zenuwachtig ;-) Serieus keukengerei geschikt voor kinderen. Ideaal toch? Mee mogen helpen met koken bevordert de eigenwaardering van het kind en het zelfvertrouwen. Het kind leert er veel van en het is ook nog eens super gezellig om samen te doen.⠀

Hoe maak je kans?

Facebook

🍉like ons account @boefenaap⁠

🍉like deze post⁠

🍉laat in een reactie weten waarom je deze set graag wilt winnen

🍉delen (in stories) is niet verplicht, maar wel heel leuk...want hoe meer mensen Boef en Aap kennen des te meer kinderen we kunnen helpen om hun talent te ontdekken!

Instagram:

🍉volg ons account @boefenaap

🍉like deze post⁠

🍉laat in een reactie weten waarom je deze set graag wilt winnen

🍉en delen in stories is niet verplicht, maar wel heel leuk...want hoe meer mensen Boef en Aap kennen des te meer kinderen we kunnen helpen om hun talent te ontdekken!

Sluiting actie

Meedoen kan tot en met zondag 21 juni 2020 12:00 uur. De winnaar wordt dezelfde dag bekend gemaakt boven in deze post en in stories. De winnaar heeft 24 uur om de prijs te claimen, te laat? dan verloten wij opnieuw. ⁠Deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of Facebook.⁠ ⁠

 

Veel succes! 💛 Miranda

Laat een reactie achter

* Verplicht