Leeg verkoop

Leeg verkoop

Leeg verkoop

Lieve klant,

Daar komt tie dan; Na heel lang nadenken en voelen heb ik besloten om met de webshop van Boef en Aap in de huidige vorm te stoppen. Poeh, zo, dat is er uit ;-) Dat wil zeggen, ik ga in iedergeval stoppen met de vorm waarbij ik een eigen magazijn aan huis heb. Daarom is de hele voorraad vanuit dit magazijn in de leegverkoop. 

Waarom in de huidige vorm stoppen?

Ik mis persoonlijk contact met mensen. Toen ik met Boef en Aap begon was het starten van de webshop vanuit huis voor mij de ideale vorm. Ik had net onze 3e zoon gekregen en kon zo werken met de kleine bij mij in de buurt. Ik heb er van genoten dat ik dit op deze manier heb kunnen doen. Inmiddels is deze kleine Boef alweer 5 jaar geworden en gaat hij heerlijk naar school. Nog steeds werk ik vanuit huis, wat fijn is, maar ik mis echt contact met mensen. Ondertussen heb ik mijn coachopleiding behaald en wil ik mijn tijd meer gaan besteden aan het coachen van (ondernemende) ouders die vastlopen met hun kind(eren). Dit is de website: In verbinding met je gezin van Miranda Braun.  Als mentor en coach help ik jou als ouder om weer in verbinding met jezelf en het gezin te komen zodat er weer rust ontstaat.

Om dit goed te kunnen doen neemt het inpakken van pakketten teveel tijd in beslag, momenteel ben ik aan het bedenken hoe en wat wel met Boef en Aap. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit zich met de tijd zal ontvouwen. Als ik de afgelopen jaren iets geleerd heb ik het wel dat er nieuwe dingen op je pad komen als je het huidige loslaat.

Kortingen tot wel 60%

In de tussentijd gaat de voorraad niet meer aangevuld worden en zullen we onze huidige voorraad uitverkopen met kortingen tot wel 60%. Wil je een bepaald artikel toch graag hebben wat niet meer op voorraad is? In sommige gevallen kunnen we het vanuit het magazijn van onze leverancier (zonder korting) laten leveren. Mail me gerust op info@boefenaap.nl

Geniet ondertussen van de korting op een grote collectie speelgoed en creatief materiaal! 

De volledige voorraad met korting vind je hier.

💛 Miranda